Helyi közélet

2017.12.05. 08:55

Megható és vidám történeteket várunk

Nyíregyháza - Közeleg a karácsony, amikor néhány napot családunk, barátaink körében tölthetünk.

Nyíregyháza - Közeleg a karácsony, amikor néhány napot családunk, barátaink körében tölthetünk. Ezek azok a pillanatok, melyek később emlékké válnak – vagy azért, mert megismételhetetlenül szépek, vagy mert történik valami, ami miatt felejthetetlenek lesznek az átéltek. Ha már van ilyen történet a tarsolyukban, és megosztanák másokkal, ragadjanak klaviatúrát, és küldjék el december 20-a délig az [email protected] e-mail címre. Írják meg nevüket és telefonos elérhetőségüket is, hogy mihamarabb értesíteni tudjuk önöket. A verseny első három helyezettje ajándékcsomaggal, a győztes pedig plusz meglepetéssel térhet haza a december 22-ei eredményhirdetésről.

Az idén úgy döntöttünk, korábban hirdetjük meg szilveszteri Csattanó pályázatunkat, hogy a nevezőknek több idejük legyen feleleveníteni életük vidám, csattanóval záruló sztorijait. A humoros történeteket szintén elektronikus úton várjuk. Az első három helyezett öt, három, illetve egy üveg pezsgőt vihet haza, amit szilveszter előtt szerkesztőségünkben személyesen vehetnek át. A beküldési határidő december 28-a dél.

Mind a karácsonyi, mind a szilveszteri történetekből kiválasztjuk a legjobbakat, melyeket nemcsak lapunk hasábjain, hanem elektronikus felületeinken, a kelet.hu és a szon.hu oldalakon is közzéteszünk.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában