Helyi közélet

2018.01.23. 14:24

Együtt sajtótájékoztató: „Nem a migránsveszély, hanem a magyar légtér védelme jelent valódi biztonságpolitikai kockázatot”

Nyíregyháza – Kíváncsi lennék – tette fel többek között a kérdést Lövei Csaba –, fizettek-e terembérleti díjat a városházának, ahol az egyházi vezetők eligazítását tartották?

Nyíregyháza – Kíváncsi lennék – tette fel többek között a kérdést Lövei Csaba –, fizettek-e terembérleti díjat a városházának, ahol az egyházi vezetők eligazítását tartották?

– Eddig nem volt gyakorlat, de most már Nyíregyháza vezetése is beállt a sorba, és közgyűlés elé viszik a Megyei Jogú Városok Szövetsége által megfogalmazott, a Soros-tervről és a bevándorlásszervező irodákról szóló előterjesztést – mondta el keddi sajtótájékoztatóján Lövei Csaba önkormányzati képviselő. – Országos politikai ügyeknek nincs helye a városházán, pláne egy tipikus kampánytémának nincs, jobb lenne valós kérdésekről, egészségügyről, oktatásról, gazdaságról, lakhatási ügyekről beszélni a kampány során. S ha már külső veszélyekkel riogatják Nyíregyházát, és ezt közgyűlési témává teszik, fel kell tenni a kérdést: hogyan repülhetett be az ország légterébe gyakorlatilag akadályoztatás és érdemi ellenintézkedések nélkül egy azonosítatlan repülőgép, s szállhatott le Kállósemjén határában? Ez ugyanis valódi biztonságpolitikai kérdéseket vet fel – fogalmazott a képviselő, szóvá téve azt a sajtóban megjelent hírt is, hogy a hétvégén az 1. és a 2. választőkerület egyházi vezetőinek tartottak „eszmecserét” a városházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában