Helyi közélet

2018.01.11. 15:38

Jobbik-sajtótájékoztató: Évet értékelt a párt megyei szervezete

Nyíregyháza - A párt pénzügyi nehézségeire való tekintettel, a korábbinál szerényebb körülmények között látta vendégül évértékelő tájékoztatóján a sajtó munkatársait a Jobbik szervezete, dr. Fülöp Erik, a párt országos alelnöke és Adorján Béla megyei elnök azonban gazdagon megterített „szellemi svédasztallal” készült.

Nyíregyháza - A párt pénzügyi nehézségeire való tekintettel, a korábbinál szerényebb körülmények között látta vendégül évértékelő tájékoztatóján a sajtó munkatársait a Jobbik szervezete, dr. Fülöp Erik, a párt országos alelnöke és Adorján Béla megyei elnök azonban gazdagon megterített „szellemi svédasztallal” készült. – A néppártosodási folyamat sikeresen lezárult, egyre nagyobb és szélesebb a Jobbik politikai célkitűzéseit támogatók tábora. Az összmagyarság képviselete, a béruniós törekvés, az ország problémáinak megoldása, az el- és kivándorlás megfékezése, a korrupció felszámolása és az hatalmukkal visszaélők elszámoltatása továbbra is szívügye lesz a „magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel” kormányozni kívánó Jobbiknak – hangsúlyozta dr. Fülöp Erik. – Fontos, hogy a helyi és országos sajtó munkatársai továbbra is maradjanak éberek, objektívek, hiszen a választók joggal várják el, hogy minden fontos ügyben tájékozottak legyenek és tisztán láthassanak – mondta Adorján Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában