Helyi közélet

2018.01.24. 14:57

Jobbik-sajtótájékoztató: „Magyarországnak sem szegény, sem gazdag, sem titkos migránsokra nincs szüksége”

Nyíregyháza – A kormány három éve szabadságharcot hirdetett, majd rengeteg energiát és pénzt ölt abba, hogy megvédje az országot a migrációtól. Mindeközben nagyon sokan érkeztek letelepedési kötvénnyel hazánkba, tavaly pedig 1294 oltalmazottat regisztráltak Magyarországon – emlékeztetett szerdai sajtótájékoztatóján dr. Fülöp Erik, a Jobbik alelnöke.

Nyíregyháza – A kormány három éve szabadságharcot hirdetett, majd rengeteg energiát és pénzt ölt abba, hogy megvédje az országot a migrációtól. Mindeközben nagyon sokan érkeztek letelepedési kötvénnyel hazánkba, tavaly pedig 1294 oltalmazottat regisztráltak Magyarországon – emlékeztetett szerdai sajtótájékoztatóján dr. Fülöp Erik, a Jobbik alelnöke. Hozzátette: rendkívüli parlamenti ülésen, személyesen a miniszterelnöktől várnak magyarázatot a történtekre. – A Jobbik továbbra is kitart amellett, hogy Magyarországnak sem szegény, sem gazdag migránsokra nincs szüksége. Fogalmunk sincs arról, hogy vajon a Fidesz megyénkben is „rejteget-e” migránsokat, ezek az emberek hol vannak, mit csinálnak, milyen biztonsági figyelem kíséri őket, mennyien és milyen bűncselekményeket követtek el eddig – mondta dr. Fülöp Erik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában