Helyi közélet

2018.02.03. 11:58

Bálozás helyett gálaest Nyíregyházán

Nyíregyháza - A jótékonysági rendezvényen bemutatkozik a szakgimnázium mindhárom tagozata.

Nyíregyháza - A jótékonysági rendezvényen bemutatkozik a szakgimnázium mindhárom tagozata.

Egy oktatási intézményben mindig van mit vásárolni, mindig van mit felújítani, különösen egy olyan középiskolában, mint a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium.

Formák, hangok, forgások

Három tagozaton tanulnak ugyanis a leendő művészek: a képző- és iparművészeti tagozatnak folyamatosan szüksége van különböző nyersanyagokra, a zenészeknek új hangszerek kellenek, a táncosok számára pedig az elkopott csizmákat és ruhákat muszáj folyamatosan pótolni.

Az oktatási célok megvalósítása érdekében az elmúlt években jótékonysági bálokat szervezett az iskola, ebben az évben azonban jótékonysági gálaestet rendeznek a szakgimnáziumban Formák, hangok, forgások címmel. A város művészetkedvelő és művészetpártoló közönsége előtt mindhárom tagozat bemutatkozik. Február 6-án 17.30-kor először a képző- és iparművészeti tagozatos tanulók alkotásaiból nyílik tárlat, majd 18 órától a zenész és a táncos növendékek adnak ízelítőt tudásukból. Akik nem tudnak részt venni személyesen a jótékonysági esten, de szeretnének segíteni, azok támogatói szalagok vásárlásával járulhatnak hozzá a jó ügyhöz.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában