Helyi közélet

2018.02.21. 18:10

Együtt-sajtótájékoztató: „Bízunk azokban, akik egy liberálisabb Magyarországot szeretnének”

Nyíregyháza – Közel 60 egyéni választókerületben kezdett aláírásgyűjtést az Együtt az országban. Azért nem 106-ban, mert szerintünk aki nem működik együtt, a Fidesz kezére játssza az országot – mondta el szerdán Nyíregyházán Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök jelöltje.

Nyíregyháza – Közel 60 egyéni választókerületben kezdett aláírásgyűjtést az Együtt az országban. Azért nem 106-ban, mert szerintünk aki nem működik együtt, a Fidesz kezére játssza az országot – mondta el szerdán Nyíregyházán Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök jelöltje. Hozzátette: – Az egymás javára tett gesztusokban, és az együttműködésben hiszünk az egyéni választókerületekben, annak ellenére, hogy a mi gesztusainkra az ellenzéki oldalról nem érkezett viszonzás. Egy kicsit Nyíregyháza is ennek az áldozata. Itt a szocialisták olyan politikusainkra „indultak rá”, akik képesek legyőzni a Fideszt. A parlamentbe jutáshoz szükséges néhány 10 ezer szavazatot pedig meg fogjuk szerezni azoktól, akik nem baloldali populista, nem szélsőjobboldali, hanem egy liberálisabb Magyarországot szeretnének – ígérte a politikus, elmondva, hogy a kisvárdai egyéni választókerületben Herczku Tímeát, Vásárosnaményban Jóczik Bálintot, Nyíregyházán pedig Lövei Csabát és Ambrus Magdolnát indítja a párt, gesztust gyakorolva a kimaradt körzetekben.


Szabolcs Szatmár-Bereg Megye 2. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottságának 4/2018. (II.21.) számú határozata kimondta, hogy dr. Vinnai Győzőt, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőjelöltjét jelöltként nyilvántartásba veszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában