Helyi közélet

2018.02.08. 15:24

Fidesz-sajtótájékoztató: Érdemesebb lenne közügyekkel foglalkozni

Nyíregyháza - A választáson induló pártok határolódjanak el a személyeskedő kampánytól – jelentette ki sajtótájékoztatóján Andó Károly a Fidesz nyíregyházi alelnöke.

Nyíregyháza - A választáson induló pártok határolódjanak el a személyeskedő kampánytól – jelentette ki sajtótájékoztatóján Andó Károly a Fidesz nyíregyházi alelnöke. A politikus felháborítónak tartotta, hogy a miniszterelnököt és családtagjait obszcén kifejezésekkel illető falfirkákon, plakátokon látta a napokban a megyeszékhely több pontján. Egyesek rövid távú politikai céljai ne írják felül az emberi méltóság tiszteletét – mondta a kormánypárti politikus, és hozzátette: a kampány hivatalosan február 17-én elstartol, a mostani sajtótájékoztatója legyen figyelemfelhívó, előzze meg a tisztességtelen durva kampányt, s ez minden pártra vonatkozzon.

Andó Károly arról is beszélt, hogy a választásokat megelőzően érdemesebb lenne közügyekkel foglalkozni inkább, mint a közéleti szereplők magán ügyeit firtatni. A becstelen falfirkák a magánházakra minden bizonnyal titokban kerültek fel, ami közterületi rongálásnak minősül- hangzott el a Fidesz sajtótájékoztatóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában