Helyi közélet

2018.02.28. 15:38

Így éltünk egykor Szabolcsban – Olvasóink régi fotóiból válogattunk

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Folyamatosan érkeznek a képek szerkesztőségünkbe a családi fotóalbumokból.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Folyamatosan érkeznek a képek szerkesztőségünkbe a családi fotóalbumokból.

Továbbra is várjuk olvasóink régi fotóit! Olyan képeket kérünk önöktől, amelyek mindannyiunk számára érdekesek lehetnek, mégpedig azért, mert megyénk valamely településén készültek – a (távoli) múltban. Szeretnénk az emlékek közreadásával a mát és a jövőt ilyen módon is hozzákapcsolni közös történelmünkhöz. A képeket (elsősorban nem képeslapokat, hanem saját felvételeket) szándékunkban áll közölni a Kelet-Magyarországban és a szon.hu-n.

A képek küldésének több módja van: az egyik a postai (4400 Nyíregyháza, Pf. 25., a borítékra kérjük, írják rá: Régi fotó). A másik: a digitalizált változatot küldik el e-mailben a [email protected] címre. A harmadik: nem küldik, hanem behozzák a fotókat szerkesztőségünkbe (Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.), és mi a képeket digitalizáljuk, az eredetieket visszaküldjük tulajdonosuknak. Arra kérjük olvasóinkat, hogy ne csak a régmúlt emlékeit küldjék el, de a ’70-es, ’80-as évekből is küldjenek fotókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában