Helyi közélet

2018.02.15. 13:24

Jobbik-sajtótájékoztató: Falfirkák és plakátrongálások helyett tisztességes kampányt!

Nyíregyháza - „Tisztességes kampányt a nyíregyháziakért!” címmel hirdetett sajtótájékoztatót csütörtökön Lengyel Máté jobbikos országgyűlési képviselőjelölt, aki bejelentette: egyeztetésre hívja a politikai pártok helyi vezetőit (Fidesz-KDNP, MSZP, LMP, Együtt, DK, Momentum).

Nyíregyháza - „Tisztességes kampányt a nyíregyháziakért!” címmel hirdetett sajtótájékoztatót csütörtökön Lengyel Máté jobbikos országgyűlési képviselőjelölt, aki bejelentette: egyeztetésre hívja a politikai pártok helyi vezetőit (Fidesz-KDNP, MSZP, LMP, Együtt, DK, Momentum). Elhangzott: minden nyíregyházinak joga van megismerni a pártok programját, miként minden pártnak jogában áll, hogy a lehető legtöbb felületen tájékoztassa programjáról a választópolgárokat. Az egyeztetés célja elősegíteni, hogy a kampány tisztességes, kulturált mederben folyjon. – Én és a Jobbik helyi szervezete mindig is ehhez tartottuk magunkat: nem festettük le mások óriásplakátját, tiszteletben tartottuk más pártok véleményét. Bízom abban, hogy közös erővel és éberséggel sikerülhet megfékezni az ismeretlen plakátfestő és -rongáló brigádok aknamunkáját, a kampány eldurvulását, és nem ismétlődik meg az, ami tavaly a jobbikos plakátokkal történt. Elszomorító, hogy az ilyesfajta „véleményformálás” megjelent a városban, a megyében, az országban, és ilyen méreteket öltött – mutatott rá Lengyel Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában