Helyi közélet

2018.02.08. 11:33

Jön a védtelen HoneyBeast

Nyíregyháza - Tarján Zsófi és zenekara ismét Nyíregyházára érkezik – ezúttal klubkoncertet adnak.

Nyíregyháza - Tarján Zsófi és zenekara ismét Nyíregyházára érkezik – ezúttal klubkoncertet adnak.

Szinte hazajár már a megyébe a HoneyBeast, a nyári nagyrendezvények állandó vendége. A nagy sikerű, telt házak előtt futó Symphoney-sorozat után Tarján Zsófi és bandája visszatér a klubokba, s az egész országot bejárják a Védtelen-turnéval, amelynek címadója a legutóbbi, Súlytalan című lemezük egyik legsikeresebb dala. A zenekar február 17-én, szombaton este a nyíregyházi Club Hollywoodban koncertezik, és az új korongon hallható számok mellett minden bizonnyal előkerülnek az olyan slágerek is, mint Portugál, A legnagyobb hős, a Bódottá vagy az Így játszom.

Aranylemezesek

Kevesen tudják, hogy az elektronikus pop-rockot játszó, aranylemezes együttes 2011-től, Zsófi csatlakozásától működik HoneyBeast néven, azonban története – némileg eltérő formációban és néven – 2005-ig nyúlik vissza. Első nagy sikereit 2010-ben érte el, majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának, A Dalnak szereplőiként szereztek országos ismertséget. Népszerűségük azóta is töretlen, rajongótáboruk pedig egyre nő.

Ahogy az a klubkoncerteknél lenni szokott, előzenekarral érkezik a fő attrakció, a HoneyBeast esetében a The Sign melegíti a közönséget. A miskolci, alternatív popot játszó banda tagjai együtt tanultak zenélni és együtt járták végig a zenekarrá válás útját, így az évek alatt remekül összecsiszolódtak. Tavalyelőtt egy kiegészült formációban a budapesti Akvárium Klubban és a Várkert bazárban is felléptek, s háromszor voltak a Margaret Island előzenekara. A The Sign számára a legfontosabb a minőség és a tartalom, jelenleg első albumukon, a „Többet mond itt minden Rólad”-on dolgoznak, melyről az első megjelent dal, az Egyetlen megnyerte a Petőfi Rádió Saját zenéd című versenyét. A számhoz klip is készült.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában