Helyi közélet

2018.02.15. 13:14

MSZP-sajtótájékoztató: „Nem szeretnénk, ha több nyíregyházi fiókot is bezárnának”

Nyíregyháza - Megmozdult Oros lakossága és a civilszervezetek a hírre, hogy március 1-jével bezárják a helyi – több mint ezer család folyószámláját kezelő, tavaly kitüntetett – takarékszövetkezetet. Ehhez kapcsolódóan hirdetett sajtótájékoztatót csütörtökre Csabai Lászlóné megyei alelnök és dr. Veres János megyei elnök.

Nyíregyháza - Megmozdult Oros lakossága és a civilszervezetek a hírre, hogy március 1-jével bezárják a helyi – több mint ezer család folyószámláját kezelő, tavaly kitüntetett – takarékszövetkezetet. Ehhez kapcsolódóan hirdetett sajtótájékoztatót csütörtökre Csabai Lászlóné megyei alelnök és dr. Veres János megyei elnök. Időközben kiderült: a döntést az igazgatótanács elnapolta, Csabai Lászlóné mégis elmondta, hogy támogatják a civil összefogást, mert nem szeretnék, ha más nyíregyházi fiók is a sóstóhegyi sorsára jutna. – A fővárosban egy nagy bankközpont létrehozását tervezik – fogalmazta meg aggályait a megyei alelnök. Dr. Veres János a párt programjaként arról beszélt, hogy ha a szocialisták bizalmat kapnak a választóktól, az érdemi bérnövekedés érdekében olyan adózási változtatásokat vezetnek be, amelyek az országos átlaghoz képest magasabb, felzárkózást segítő bérek kifizetésére ösztönzik a cégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában