Helyi közélet

2018.02.02. 10:17

Napkori borverseny

Napkor - Nagy hagyománya van már Napkoron a borversenynek, ugyanis ez nemcsak a nedűk megmérettetéséről szól, hanem közösségteremtő program és szórakoztató rendezvény is egyben.

Napkor - Nagy hagyománya van már Napkoron a borversenynek, ugyanis ez nemcsak a nedűk megmérettetéséről szól, hanem közösségteremtő program és szórakoztató rendezvény is egyben. Az idén immár a tizenhetedik alkalommal rendezik meg: a művelődési házban február 9-én 17 órakor kezdődik. Nevezni csak Napkoron készült borral lehet fehér, vörös és rosé kategóriában. A szervezők a bormintákat február 8-áig várják.

Helyi énekesek, táncosok

A versenybe benevezett italokat hat tagú szakértő zsűri fogja értékelni. A hagyományoknak megfelelően, amíg a zsűri a beérkezett borokat kóstolja, a nézőket műsor szórakoztatja. Fellép a Napkori Asszonykórus, a Mákvirágok és a Mákszemek gyermek-néptánccsoport, valamint műsort adnak a művelődési ház és könyvtár dolgozói is. Ezt követően a Tűzrózsa zenekar játszik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában