Helyi közélet

2018.02.01. 12:10

Videó: Körözött orgazdát fogtak Nyíregyházán

Nyíregyháza - Jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte a férfi.

Nyíregyháza - Jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte a férfi.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2018. január 31-én 9 óra 45 perckor Nyíregyházán elfogtak egy körözött férfit, aki utasként közlekedett egy teherautóban. A férfi igazoltatásakor kezdetben testvére adatait akarta bediktálni, de nem tudta megtéveszteni a rendőröket. K. Zsolt 38 éves tornyospálcai lakos ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést, mivel a jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. Szökésben lévő bűntársait a rendőrök alig egy hónappal korábban fogták el Újkenézen. A 38 éves férfi büntetés-végrehajtási intézetbe történő átkíséréséről intézkedtek a rendőrök.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3732374"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában