Helyi közélet

2018.03.24. 17:35

Árokba hajtott egy autó Vajdabokornál - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 24 és 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 24 és 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Leszakadt egy nagyfeszültségű villanyvezeték pénteken este Komorón, az Úttörő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt. A helyreállítás idején átmenetileg 186 fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás.

Személygépkocsi és egy bútorokat szállító teherautó ütközött össze pénteken este Kocsordon, az Árpád utcában.Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi szombaton reggel a 36-os számú főúton, Vajdabokor közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. A balesetben senki nem sérült meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában