Helyi közélet

2018.03.02. 11:47

Csalás miatt körözték a Balkányban elkapott férfit - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsének járőrei 2018. március 1-jén Balkányban elfogtak egy 25 éves létavértesi férfit. Ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság csalás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai 2018. március 1-jén Székely és Nyírtét települések között igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 43 éves nyírtéti sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. Az egyenruhások a férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 1-jén elfogták H. Attila 23 éves nyíregyházi lakost, akit kerítés bűntett elkövetése miatt köröztek. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában