2018.03.09. 17:10
Egészséges falatokkal a betegségek ellen
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A betegségdömping idején kiemelt jelentősége van annak, mit eszünk.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A betegségdömping idején kiemelt jelentősége van annak, mit eszünk.
Bizonyos élelmiszerek, ételek támogatják szervezetünket a fertőzésekkel szemben. Az egészséges étkezés alapja: a vitamindús zöldségek, gyümölcsök – lehetőleg nyersen! A különböző konyhatechnológiai eljárásokkal megőrizhetjük a minőségi alapanyagok hasznos vitamin- és ásványianyag-tartalmát.
A zöldségek mellett a húsokat és a tejtermékeket se mellőzzük az immunerősítő étrendből, az egészséges étkezés változatos és ízletes. Édesítésre legjobb a méz, a forró italok mellett a hidegebb napokon jól jönnek a frissítő gyümölcskoktélok. A napközbeni nassolásról nem kell lemondani, az aszalványok egészségesek, a rágcsálnivaló bőséges kalóriát is nyújt. A szárított gyümölcsöket keverjük müzlibe, rakjuk salátához és süteményekhez. Kevesen tudják, de mártásokhoz is kiváló.
- KM -
[related-post post_id="3779625"]
[related-post post_id="3779827"]
[related-post post_id="3772381"]