Helyi közélet

2018.03.14. 13:16

Együtt-sajtótákékoztató: „Egyetlen ellenzéki jelölt lehet esélyes”

Nyíregyháza - Jogerősen is országgyűlési képviselőjelölt az áprilisi választásokon Lövei Csaba: az Együtt politikusa az 1. sz. választókerületben indul a parlamenti mandátumért.

Nyíregyháza - Jogerősen is országgyűlési képviselőjelölt az áprilisi választásokon Lövei Csaba: az Együtt politikusa az 1. sz. választókerületben indul a parlamenti mandátumért. – Két szavazata van az embereknek – emelte ki szerdai sajtótájékoztatóján –: az egyikkel leválthatók a Fidesz képviselői, a másikkal pártra szavaz a választó, kérjük támogassák listás szavazataikkal az Együttet – mondta a politikus. – Ellenzéki oldalon lehetőleg egyetlen esélyes indulónak kellene szemben állnia a Fidesz jelöltjével mindkét nyíregyházi választókerületben– mondta el Lövei Csaba, majd hozzátette: az Együtt számtalan körzetben el sem indult, hogy utat adjunk az esélyes ellenzéki jelöltnek, de a mérvadó politikai pártok részéről továbbra sincs megállapodás – hangzott el. A kisebb pártok jelöltjeinek támogatottsága alacsony, esélytelenek a kormánypárti jelöltekkel szemben. Az MSZP-nek és a Jobbiknak meg kellene állapodniuk egymással, a felelősség is az övék: marad -e a Fidesz vagy változás lesz – jelentette ki Lövei Csaba az Együtt jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában