Helyi közélet

2018.03.24. 10:58

Időközi választás lesz vasárnap Érpatakon

Érpatak - Időközi választáson képviselő-testületi tagokat és polgármestert választanak Érpatak szavazópolgárai ­március 25-én.

Érpatak - Időközi választáson képviselő-testületi tagokat és polgármestert választanak Érpatak szavazópolgárai ­március 25-én.

A községben két szavazókört alakítanak ki, a szavazópolgárok 6 órától 19 óráig az óvodában és az ­iskolában adhatják le voksukat.

- KM -


Jelöltek

Polgármester

A polgármesteri tisztségért két jelölt indul, akiknek a neve a sorsolás révén a következő sorrendben szerepel majd a szavazólapon:

Nagy Imre Attiláné (független), Orosz Mihály Zoltán (független).

Képviselők

A hat képviselői helyért tizenhat jelölt száll harcba, ők a szavazólapon a következő sorrendben szerepelnek a sorsolásnak köszönhetően:

Gagna János (független), Simon Attiláné (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség), Kóczon Miklósné (független), Papp Jánosné (független), Sinka Norbert (független), Mihály Imre (független), Nagy Miklós (független), Simon Barnabás (független), Makaráné Hollósi Katalin (független), Balogh Sándorné (független), Madarász Szilvia (független), Éliás Istvánné (független), Orosz Miklós (független), Orgován Csaba (független), Bocz Tibor (független), Násztáné Orosz Erika Éva (független).


Biztonságos és élhető települést szeretne

Felkértük a két érpataki polgármesterjelöltet, hogy vázolják fel programjukat. Nagy Imre Attiláné nem kívánt élni a lehetőséggel, Orosz Mihály Zoltán azonban elmondta a gondolatait:

– A lakosság bizalmából 2005 óta négyszer választottak polgármesterré Érpatakon. A jelenlegi választás tétje az, hogy Érpatak a biztonságos és az élhető településsé válás fejlődő útján marad, vagy egy káros visszarendeződés fog bekövetkezni, amelynek eredményeképpen újra (V)Érpatakká válik, mégpedig azért, mert jelenlegi politikai ellenfeleink titokban azon családokkal szövetkeznek, akik Érpatak közbiztonságát tönkretették és ezen túl pedig saját vagyongyarapodásukkal vannak elfoglalva.

Növekvő ingatlanárak

– Az elszánt küzdelmem eredményeként egy rossz közbiztonsággal rendelkező községből élhető, biztonságos és növekvő ingatlanárakkal rendelkező települést sikerült teremteni, amelyet alátámasztanak a bűnügyi statisztikák és azok a folyamatok, hogy városokból értelmiségi és építő szándékú családok költöznek folyamatosan Érpatakra. Célunk továbbra is az, hogy Érpatakot egy biztonságos településként tartsuk fenn, a közbiztonságot tovább erősítve, ugyanis a közösség olyan élő valóság, mint egy kert: ha az nincs kellő határozottsággal gyomlálgatva, akkor az újra „elgazosodik”. Mi garantáljuk, hogy Érpatak nem lesz újra (V)Érpatak. Üzenet az érpatakiaknak: a járt biztos utat a járatlanért el ne hagyják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában