Helyi közélet

2018.03.17. 12:23

Tavaszi ruhabörze a Continental Arénában

Nyíregyháza - Az arénában minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző darabokat.

Nyíregyháza - Az arénában minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző darabokat.

Újra megnyitja kapuit március 18-án a Continental Aréna, mely már évek óta a Kelet börzék helyszínéül szolgál. Itt a március, lassan levehetjük a vastag kabátot, bélelt nadrágot, overált és csizmát, hogy előkerülhessen az átmeneti kabát, pulcsi, póló, cipő – persze, ha nem nőtte ki a gyerek tavaly óta! A megoldást a börze szervezői kínálják: a szülők egy helyen, jó áron szerezhetik be gyermekeik minőségi tavaszi holmijait. A tinik is felfrissíthetik a ruhatárukat, mindemellett a tavaszi sporteszközök között is csemegézhetnek az érdeklődők.

A szervezők a gyerekek mellett a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, ők a börzén beszerezhetik a babakelengyét, bodykat, minőségi pelenkákat, babakocsit, kiságyat és autósüléseket, de vásárolhatnak saját részükre kismamaruhákat, szobai és lakásdekorációkat is. Ahogy minden alkalommal, a játékok a vasárnapi rendezvényen is főszerepet kapnak.

Igazi családi program

Amíg a szülők nézelődnek, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: óvónők irányításával gyönyörű húsvéti munkák készülhetnek, de arcfestés és játszósarok is várja a kicsiket, az aulában pedig babavíz kóstoltatás is lesz. A szervezők ezúttal is szívesen fogadják a felajánlásokat: kinőtt gyerekholmikat, játékokat, amelyeket rászoruló családokhoz juttatnak el.

A műanyag kupakokat is gyűjtik, a börze napján átveszik és eljuttatják Szilvási Lillának, akinek már korábban is segítettek a gyógyulásában – a család minden egyes kupak­­­ért nagyon hálás. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, nekik szoptatós és pelenkázós helyiséget biztosítanak, de jól felszerelt büfé is áll a látogatók rendelkezésére. Minden vásárlót várnak, hiszen remek a hangulat, így a börze tökéletes családi program mindenki számára.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában