Helyi közélet

2018.04.20. 11:58

A biogazdálkodásról rendeznek konferenciát

Rakamaz - „Kérjük szíveskedjen regisztrálni minket a XII. Földész Fórum Szabolcs Aranyáért, Tündérmezőért Szatmár–Bereg Megyében című, a Nemzeti Agrárkamara (NAK) által szaktanácsadók részére is ajánlott április 24-ei rendezvényre” – efféle levelek tömege érkezett Rakamaz jegyzőjéhez, akkora az előzetes érdeklődés a továbbképzési creditpont értékkel is rendelkező szakmai fórum iránt.

Rakamaz - „Kérjük szíveskedjen regisztrálni minket a XII. Földész Fórum Szabolcs Aranyáért, Tündérmezőért Szatmár–Bereg Megyében című, a Nemzeti Agrárkamara (NAK) által szaktanácsadók részére is ajánlott április 24-ei rendezvényre” – efféle levelek tömege érkezett Rakamaz jegyzőjéhez, akkora az előzetes érdeklődés a továbbképzési creditpont értékkel is rendelkező szakmai fórum iránt. Az avatott szakmai előadók egész arzenálját fölvonultató rendezvény egyúttal a rakamazi születésű, néhány éve váratlanul elhunyt elismert biokertész mérnöktanárt idéző, Veisz János Emlékülés is.

A szaktárca helyettes államtitkára, Tóth Katalin védnökségével, a Keleti Kapu Ökotermesztők Egyesülete, illetve Termelők Klasztere által szervezett XII. Földész Fórum jövő kedden a regisztrációt követően délelőtt fél 10-kor kezdődik a polgármesteri hivatal rendezvénytermében.

Szakmai előadások

A felvezetőket követően előadást tart dr. Márai Géza egyetemi docens, az Ökológiai Egyesület elnöke. A szakmai előadásokat dr. Roszik Péter, a Biokultúra Szövetség alelnöke vezeti fel a gazdálkodási hagyományokat őrző biogazdálkodást taglalva.

GB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában