Helyi közélet

2018.04.17. 13:50

Egészségnap szombaton

Tiszadob - Az egészséges életmódra és táplálkozásra nevelés, az elsősegély-nyújtási feladatok gyakorlása és az egészségmegőrzés érdekében szervez egészségnapot április 21-én, szombaton a tiszadobi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

Tiszadob - Az egészséges életmódra és táplálkozásra nevelés, az elsősegély-nyújtási feladatok gyakorlása és az egészségmegőrzés érdekében szervez egészségnapot április 21-én, szombaton a tiszadobi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A fél 9-től 13 óráig tartó rendezvényen az egészségügyi szakdolgozók vércukor-, vérnyomás- és testtömeg-index mérésre várják a felnőtteket, akik példát mutatva vért is adhatnak. Az érdeklődők láthatnak újraélesztési bemutatót, s gyakorolhatják az elsősegélynyújtást. A rendezvényen bemutatkozik egy vadász- és egy horgásztársaság is, a programok közben egészséges ételeket kóstolhatnak a jelenlévők, s lesz zumbaóra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában