Helyi közélet

2018.04.06. 13:36

Együtt-sajtótájékoztató: "Jó szívvel hoztam meg ezt a döntést, több okból is"

Nyíregyháza – A DK, az MSZP-Párbeszéd szövetség és az Együtt abban állapodtak meg, hogy több választókerületben is visszaléptetik jelöltjeiket a legesélyesebb induló javára – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Lövei Csaba, aki ennek értelmében Csabai Lászlóné javára lép vissza, és arra kéri a választókat, hogy listán az Együttre, egyéniben pedig mindenhol a legnagyobb eséllyel induló jelöltre adják a voksukat – az 1. számú választókerületben tehát Csabai Lászlónéra.

Nyíregyháza – A DK, az MSZP-Párbeszéd szövetség és az Együtt abban állapodtak meg, hogy több választókerületben is visszaléptetik jelöltjeiket a legesélyesebb induló javára – mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Lövei Csaba, aki ennek értelmében Csabai Lászlóné javára lép vissza, és arra kéri a választókat, hogy listán az Együttre, egyéniben pedig mindenhol a legnagyobb eséllyel induló jelöltre adják a voksukat – az 1. számú választókerületben tehát Csabai Lászlónéra. – Jó szívvel hoztam meg ezt a döntést, több okból is. Egyrészt az országos megállapodásnak köszönhetően az Együtt olyan jelöltjei maradtak állva, akik megnyerhetik a körzetüket, másrészt az oknyomozó, problémafeltáró munkámat a képviselő-testület tagjaként a továbbiakban is végezhetem, ezzel a jövőben is a nyíregyháziak érdekét szolgálom. Arra kérem a választókat, hogy vasárnap éljenek a szavazati jogukkal – tette hozzá Lövei Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában