Helyi közélet

2018.04.11. 11:52

Fidesz-sajtótájékoztató: "Köszönjük a nyíregyháziaknak"

Nyíregyháza - A Fidesz nyíregyházi szervezete nevében Jászai Menyhért alelnök értékelte a vasárnapi országgyűlési választásokat.

Nyíregyháza - A Fidesz nyíregyházi szervezete nevében Jászai Menyhért alelnök értékelte a vasárnapi országgyűlési választásokat. - A rendszerváltás óta soha ennyien nem vettek részt választáson. Köszönet illet minden szavazópolgárt, aki döntött arról, ki képviselje az országgyűlésben, mindenkit, aki a város száz szavazókörében közreműködött a szabályos, rendkívüli esemény nélküli lebonyolításban, és azokat, akik dr. Szabó Tündét, dr. Vinnai Győzőt, illetve listán a Fidesz-KDNP-t támogatták. Köszönjük a jelöltek, segítők, önkéntesek kampánymunkáját. A nyíregyháziak helyesnek látták az irányt, amit az országgyűlés és a kormány követett, jónak ítélték a munkát, amit a városban végeztünk, s erős felhatalmazást adtak: a jelöltekre összesen 26251 szavazat érkezett, több, mint korábban bármikor – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Jászai Menyhért, aki végül megköszönte Petneházy Attilának és dr. Vinnai Győzőnek az elmúlt négy év munkáját, majd gratulált és sok sikert kívánt a győztes képviselőknek, dr. Szabó Tündének és dr. Vinnai Győzőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában