Helyi közélet

2018.04.07. 17:19

Jobbik-sajtótájékoztató: "Sorsdöntő választás előtt állunk"

Nyíregyháza – Sorsdöntő választás előtt állunk, csak magas ellenzéki részvétellel győzhető le vasárnap a Fidesz. Senkit ne tartson távol az urnáktól az érdektelenség és a közöny, különben mások döntenek majd Magyarország sorsáról helyettük – fogalmazott dr. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Nyíregyháza – Sorsdöntő választás előtt állunk, csak magas ellenzéki részvétellel győzhető le vasárnap a Fidesz. Senkit ne tartson távol az urnáktól az érdektelenség és a közöny, különben mások döntenek majd Magyarország sorsáról helyettük – fogalmazott dr. Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője. Adorján Béla, a párt országgyűlési képviselő-jelöltje egy telefonos hangfelvételt játszott le, amelyből kiderült: a mélyszegénységben élők egy része akár „fillérekért” is hajlandó lenne eladni a lelkét, illetve a voksát. – A Jobbiknak természetesen eszében sincs ilyen módon többlet szavazatokhoz jutni, bízunk a tisztességes, programunkkal egyetértők támogatásában. A megyénk határ menti településeire átjelentkezettek voksai szintén jelentősen befolyásolhatják a választások kimenetelét. Nem kérdés tehát, minden szavazat számít! Aki otthon marad, másra bízza a döntést, viszont ő (is) viseli majd a következményeit – hangsúlyozta a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában