Helyi közélet

2018.04.07. 17:14

MSZP-sajtótájékoztató: "Kérem a nyíregyháziakat, adjanak nekem bizalmat"

Nyíregyháza – A Fidesz-kampány hajrája is kizárólag a gyűlöletről, a megfélemlítésről szólt – kezdte pénteki, a választás előtti utolsó sajtótájékoztatóját Csabai Lászlóné.

Nyíregyháza – A Fidesz-kampány hajrája is kizárólag a gyűlöletről, a megfélemlítésről szólt – kezdte pénteki, a választás előtti utolsó sajtótájékoztatóját Csabai Lászlóné. – Ezért kérem a nyíregyháziakat, adjanak nekem bizalmat, hogy részese lehessek egy békés, együttműködésre törekvő országépítésnek. A bizonytalanoknak a taktikaiszavazas.hu internetes oldalt ajánlom, amelynek tanúsága szerint hét független szervezet engem tart a legesélyesebb ellenzékinek – fogalmazott a képviselőjelölt. Jeszenszki András, a szocialisták városi elnöke is a szavazókat szólította meg: „Az ellenzékieket kérdem: egy győzelem részesei akarnak lenni, vagy a Fidesz hatalomban maradását kívánják segíteni?” – utalt a vasárnapi voksolásra az MSZP nyíregyházi szervezetének elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában