Helyi közélet

2018.04.12. 15:27

MSZP-sajtótájékoztató: "Kétség sem férhet a nyíregyháziak tisztességéhez"

Nyíregyháza - A nyíregyházi választópolgárok több mint 70 százaléka elment szavazni, ami nagyon szép eredmény. Függetlenül attól, kire szavazott, mindenkinek köszönöm, hogy élt e demokratikus jogával – kezdte csütörtöki sajtótájékoztatóját Csabai Lászlóné, majd külön köszönetet mondott a rá szavazó több mint 16 ezer embernek is.

Nyíregyháza - A nyíregyházi választópolgárok több mint 70 százaléka elment szavazni, ami nagyon szép eredmény. Függetlenül attól, kire szavazott, mindenkinek köszönöm, hogy élt e demokratikus jogával – kezdte csütörtöki sajtótájékoztatóját Csabai Lászlóné, majd külön köszönetet mondott a rá szavazó több mint 16 ezer embernek is. - Sem bennem, sem a párt városi szervezetében nincs kétség a szavazókörökben dolgozó nyíregyháziak tisztességével kapcsolatban – emelte ki az MSZP megyei alelnöke. - Meggyőződésünk, hogy Nyíregyházán tisztességes volt a választás – erősítette meg Jeszenszki András városi elnök -, ám az ország más részein történt furcsaságok miatt fontosnak tartjuk az ellenőrzést. Szombaton 14 órakor buszt indítunk a fővárosi demonstrációra – tette hozzá Jeszenszki András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában