Helyi közélet

2018.04.29. 10:30

Saját munkahelyéről lopott takarmányt a rakamazi biztonsági őr

Rakamaz - A rakamazi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a gyanúsítottal szemben.

Rakamaz - A rakamazi rendőrök bíróság elé állítást javasolnak a gyanúsítottal szemben.

A lezárt nyomozás adatai szerint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsének munkatársai 2018. április 13-án hajnalban vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő férfit Rakamaz belterületén. A rendőrök az ellenőrzés során a gépkocsit is átvizsgálták, melynek utas- és csomagterében letakarva 3 zsák árpát találtak. A férfi elszámoltatásakor elismerte, hogy a szállított terményt egy rakamazi állattenyésztő telepről lopta el, ahol biztonsági őrként dolgozik. Otthonában tartott házkutatás során a rendőrök további 72 zsák, mintegy 4 tonna takarmányt foglaltak le, melyeket a férfi korábban tulajdonított el a telepről. A rendőrök a 47 éves helyi lakost lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A férfi az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A rendőrség a lopás miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában