Helyi közélet

2018.04.13. 11:07

Videó: Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Nyíregyházán

Nyíregyháza - A középfokú oktatási intézmények tanulói részére megrendezett vetélkedő célja a tanulók közlekedési ismereteinek bővítése és a balesetmentes közlekedésük elősegítése volt.

Nyíregyháza - A középfokú oktatási intézmények tanulói részére megrendezett vetélkedő célja a tanulók közlekedési ismereteinek bővítése és a balesetmentes közlekedésük elősegítése volt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is megrendezte az országos felmenő rendszerű „Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa” elnevezésű verseny megyei döntőjét. A megmérettetésre 2018. április 12-én Nyíregyházán került sor. Idén öt iskola hat csapattal nevezett a versenyre, ahol a jelentkezők három kategóriában (kerékpár, segédmotoros kerékpár, személygépkocsi) indultak. A megmérettetésen a diákok az elméleti feladatok megoldását követően gyakorlatban is összemérték tudásukat.

A kerékpáros kategória első helyezettje:

Ujváry Zoltán - Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Nyíregyháza)

A segédmotoros kerékpár kategória első helyezettje:

Mocsár Árpád - Mátészalkai Szakképzési Centrum Gépészeti Szakközépiskolája és Kollégiuma (Mátészalka)

A személygépkocsi kategória első helyezettje:

Papp Ádám - Mátészalkai Szakképzési Centrum Gépészeti Szakközépiskolája és Kollégiuma (Mátészalka)

A megyei fordulóban első helyezést elért tanulók képviselik megyénket az országos döntőben 2018. április 25-27-én Lentiben.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában