Helyi közélet

2018.05.03. 16:21

Akadémia az időseknek Nyíregyházán

Nyíregyháza - Öt rendezvény alkotja az Idősek Akadémiája aktuális programsorozatát, amely kedden kezdődik.

Nyíregyháza - Öt rendezvény alkotja az Idősek Akadémiája aktuális programsorozatát, amely kedden kezdődik.

Lesz-e az idén is Idősek Akadémiája? – fordult szerkesztőségünkhöz hűséges előfizetőnk, aki nyitott kapukat dönget. Ugyanis a Római Katolikus Plébánia és Társszékesegyház díszterme hamarosan ismét kitárja az ajtajait az érdeklődők előtt keddenként május 8-tól június 5-ig. Hűen a hagyományokhoz a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ karolta fel a az immár tradicionális rendezvénysorozatot, ahol egy hónapon át hiteles és praktikus információkhoz, tanácsokhoz juthatnak a résztvevők – ingyenesen.

— A tavaszi előadás-sorozat a szokott időpontban, kedden délutánonként kettőkor kezdődik. Felföldi László plébános Érett szeretet címmel tartja a nyitóelőadást május 8-án – újságolta Szilvásiné Bojda Márta, a szociális gondozási központ igazgatója. – Május 15-én dr. Lipóczki Imre főorvos Az európai orvoslás és a természetes gyógymódok találkozási pontjairól osztja meg gondolatait a hallgatósággal. Rá egy hétre dr. Erdélyi Ágnes főorvos az időskorban jelentkező pszichés problémákról szól majd. Május utolsó keddjén dr. Kresák Ilona főorvos a mozgásszervi betegségekről, valamint a csontritkulás gyógykezelésének lehetőségeiről beszél. Zárásként Pregitzer Fruzsina színművésznő „És lámpást adott kezembe az Úr” címmel mutatja be önálló műsorát.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában