Helyi közélet

2018.05.24. 12:48

Jubiláltak a kikapcsolódó építők

Nyíregyháza - Új helyszínen, rendhagyó időpontban rendezték meg a tizedik, azaz jubileumi Építők Napját.

Nyíregyháza - Új helyszínen, rendhagyó időpontban rendezték meg a tizedik, azaz jubileumi Építők Napját. A sokak által kalandparkként ismert erdős, ligetes sóstói környezet adott otthont a programnak, amelyen részt vett dr. Szabó Tünde és dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő, valamint Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke is.

Szokás szerint díjakat is adtak át: kiemelkedő szakmai pályafutása elismeréseként Seres Antal, a SZÁÉV nyugalmazott igazgatója vehetett át kitüntetést, majd Zombor József, a Zombor Cégcsoport alapítója nevében felesége vehetett át posztumusz díjat.

Az emlékezésre, a baráti beszélgetésekre és felhőtlen kikapcsolódásra alkalmas helyen Beliczai Balázs, a Dumaszínház művésze szórakoztatta a jelenlévőket. Az eseményeket bogrács mellől követők saját főztjüket, a többiek a beígért babgulyást, fánkot fogyaszthatták.

Fellépett a Karmapirin együttes, Nagy Feró és a Beatrice, a Desperado és a szárnyait próbálgató Szia Anya formáció töltötte meg hanggal és hangulattal a nap további részét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában