Helyi közélet

2018.05.27. 09:39

Két és fél óra alatt 30 autóst bírságoltak meg Tiszavasváriban

Tiszavasvári - Átfogó közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak Tiszavasváriban 2018. május 25-én a rendőrök, melynek elsődleges célja az ittas járművezetők kiszűrése, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, valamint az illegális migrációs tevékenységgel összefüggő jogsértők felfedése volt.

Tiszavasvári - Átfogó közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak Tiszavasváriban 2018. május 25-én a rendőrök, melynek elsődleges célja az ittas járművezetők kiszűrése, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, valamint az illegális migrációs tevékenységgel összefüggő jogsértők felfedése volt. A helyszínen összesen 197 gépjárművezetőt ellenőriztek, ittasságot egyikük esetében sem állapítottak meg. A járművek ellenőrzése során, mintegy két és fél óra alatt, a rendőrök összesen 30 esetben állapították meg, hogy a gépjármű vezetője vagy utasa nem használta menet közben a biztonsági övet. A szabályszegőkkel szemben a helyszínen közigazgatási bírságot szabtak ki.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, mindamellett, hogy a passzív biztonsági eszközök használata a gépjárművekben kötelező, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy baleset bekövetkezésekor akár életet is menthetnek!

A balesetek számának csökkentése érdekében a közeljövőben is számíthatnak hasonló ellenőrzésekre a közlekedők.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában