Helyi közélet

2018.05.30. 18:55

Lángra kapott a nádas Újfehértó közelében - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tíz hektáros területen gyulladt meg foltokban a nádas szerdán délután a Nagy-Vadas tónál, Újfehértó közelében. A nyíregyházi hivatásos és önkéntes, valamint az újfehértói önkormányzati tűzoltók három vízsugárral, kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a lángok lakóházakat nem veszélyeztettek.

Melléképület villanyóra szekrénye gyulladt ki szerdán reggel Nyíregyházán, a Samóka utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, az épületet átvizsgálták és értesítették az áramszolgáltatót. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában