Helyi közélet

2018.05.20. 08:09

Nyíregyházi besurranásokkal gyanúsítják

Nyíregyháza - Az érkerti nyomozók bíróság elé állítást javasolnak a gyanúsított ellen.

Nyíregyháza - Az érkerti nyomozók bíróság elé állítást javasolnak a gyanúsított ellen.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást H. Csaba 47 éves nyíregyházi lakos ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a férfi március 20-án 16 óra 20 perc körül a nyitott ajtón keresztül bement egy társasházi lakásba, és az előszobából eltulajdonított egy laptopot. Az elkövetkezendő hetekben további tíz ingatlanba, köztük főként lakásokba és irodákba surrant be, ahonnan táskákat, pénztárcát, és mobiltelefont vitt magával, de volt olyan hely is, ahonnan egy fényképezőgéppel távozott. A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett tettest, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves férfit április 19-én Nyíregyháza belterületén elfogták. A rendőrőrsre előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki részletes beismerő vallomást tett.

A rendőrök a nyomozást befejezték és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában