Helyi közélet

2018.05.09. 13:30

„Tippmixelt” a töri érettségin

Nyíregyháza - „Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán...” – fokozta önbizalmát Halász Judit örökzöld slágerét dúdolgatva szerdán reggel Horváth Alexandra, a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium végzőse ugyanis éppen a történelem írásbeli érettségi napján ünnepelte születésnapját.

Nyíregyháza - „Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán...” – fokozta önbizalmát Halász Judit örökzöld slágerét dúdolgatva szerdán reggel Horváth Alexandra, a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium végzőse ugyanis éppen a történelem írásbeli érettségi napján ünnepelte születésnapját. – A koccintással még várok a hét végéig, de úgy érzem, a sikeres töri vizsgát akár máris megünnepelhetném! – újságolta büszkén, majd elmondta: mindig jó tanuló volt, alaposan felkészült az írásbelire, és őszintén szólva, nehezebb feladatokra számított.

– A két esszével ügyesen boldogultam, igaz, a hosszabbnál bölcsebben is gazdálkodhattam volna az időmmel, kicsit talán elkapkodtam... A karikázós feladatokra is összpontosítottam, ahol nem voltam biztos a helyes válaszban, tippeltem, mint a tippmix játékban, hiszen így legalább 50 százalék a „nyerési esélyem”. A soron következő megmérettetéstől sem tartok, az angol számomra már rég nem idegen nyelv – mesélte a szülinapos diáklány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában