Helyi közélet

2018.06.11. 10:56

Bogáton újra lesz Forgatag

Nyírbogát - Tizennegyedszer rendezik meg immár a kétnapos Bogáti Forgatagot a községben.

Nyírbogát - Tizennegyedszer rendezik meg immár a kétnapos Bogáti Forgatagot a községben.

„Mi azt keressük, ami összeköt bennünket. Ezért tudjuk megrendezni ezt a kétnapos rendezvényt” – fogalmazott tavaly dr. Simonné dr. Rizsák Ildikó, Nyírbogát polgármestere.

Hamarosan édesapa lesz

Hamarosan tizennegyedszer is lesz Bogáti Forgatag, mégpedig július 13-án és 14-én, pénteken és szombaton.

A nyitónap sztárvendége Kasza Tibi lesz. Nemrég derült ki, hogy felesége, Darai Andrea – vagy ahogy a követői ismerik –, Manker első gyermeküket várják. Pár hónappal ezelőtt titokban házasodtak össze Amerikában. Előtte Kasza Tibi élő adásban kérte meg Manker kezét. A Nagy Duett zsűritagja dalt írt feleségével, amelyben a babájuk szívhangját mutatják be. Pillanatok alatt több tízezer lájkot kapott a nagy bejelentés, és százával gratuláltak nekik az örömhírhez.

– Őszintén, tiszta szívemből mondtam igent a házasságra, minden korábbi szorongásom elmúlt, és azt is természetesnek veszem, hogy hamarosan édesapa leszek. A világ legjobb dolga kimondani, hogy van feleségem, pedig sokáig tartottam az elköteleződéstől – kürtölte világgá a közösségi portálon.

Július 14-én Molnár Ferenc „Caramel” ad élő koncertet Nyírbogáton. A Máté Péter-díjas magyar énekes a Megasztár tehetségkutató műsor 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Lélekdonor-specialista

Az első lemeze A döntőkben elhangzott dalok címmel ­jelent meg. Még ugyanebben az évben rukkolt ki első önálló albumával Nyugalomterápia címmel. 2006-ban jelent meg második albuma, az Újra­hangolva. Caramel harmadik önálló albuma 2010-ben szólt nagyot Lélekdonor címmel.

A következő önálló lemeze 2011-ben került ­piacra. Még abban az évben megtarthatta első önálló ­nagyszabású ­szuper-koncertjét a Syma-csarnokban, melyet évek óta először neki sikerült ­teljesen megtöltenie. Minden bizonnyal Nyírbogáton is hatalmas érdeklődés övezi majd a népszerű előadót.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában