Helyi közélet

2018.06.02. 12:23

Feloszlott a gávavencsellői képviselő-testület

Gávavencsellő - A nagyközség képviselő-testülete március 30-án megtartott ülésén képviselői indítványra, név szerinti szavazással, minősített többséggel hozott határozatával kimondta feloszlatását – áll a lapunkhoz eljuttatott tájékoztatóban, amely Gávavencsellő <a href="http://gavavencsello.hu/" target="_blank">honlapján</a> is olvasható.

Gávavencsellő - A nagyközség képviselő-testülete március 30-án megtartott ülésén képviselői indítványra, név szerinti szavazással, minősített többséggel hozott határozatával kimondta feloszlatását – áll a lapunkhoz eljuttatott tájékoztatóban, amely Gávavencsellő honlapján is olvasható.

A törvény értelmében a testület az új képviselő-testület alakuló üléséig, a polgármester az új településvezető megválasztásáig ellátja feladatát és gyakorolja hatáskörét – áll a Bakos-Tóth Ildikó aljegyző aláírásával kiadott közleményben, a döntéssel kapcsolatos összefoglalót közzétételét későbbre ígérik.

Természetesen igyekszünk megszólaltatni a történtekkel kapcsolatban a polgármestert és a képviselő-testület tagjait is, további részleteket később.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában