Helyi közélet

2018.06.22. 12:23

Kelet: Jutalmazzuk a csupa 5-ösöket!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A kitűnő tanulók fényképe – a család büszkeségére – megjelenhet lapunkban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A kitűnő tanulók fényképe – a család büszkeségére – megjelenhet lapunkban.

Reméljük idén is sok diák vitt haza csupa 5-ös bizonyítványt. Az örömben Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapja is szeretne osztozni, ezért hirdettük meg a Csupa 5-ös akciót. Ezzel azokat az általános iskolásokat kívánjuk megajándékozni, akik az egész tanévet szorgalmas tanulással töltötték, s kiemelkedő munkájuk jutalma nem is maradt el: kitűnő lett a bizonyítványuk. A kitűnő bizonyítvány mellé pedig a Kelettől a diákok ingyen belépőt kapnak a Nyíregyházi Állatparkba (alsó tagozat) és az Aquarius Élményfürdőbe (felső tagozat), amihez nem kell mást tenniük, mint befáradni a Kelet-Magyarország szerkesztőségébe, és felmutatni azon oldalt, ahol megjelent a fotójuk.

Csak digitálisan!

Arra kérjük tehát a szülőket és a gyermekeket, hogy a www.kelet.hu/csupa5 oldalra kattintva töltsenek fel egy fényképet a kitűnő bizonyítvánnyal végzett gyermekről, valamint a bizonyítványról, s töltsék ki az ott található adatlapot. A jelentkezéseket 2018. július 30-án, hétfőn éjfélig, a fotókból készített összeállítsokat pedig folyamatosan közöljük lapunkban. Fontos, idén már csak digitális fotókat áll módunkban elfogadni, borítékban küldött, szerkesztőségünkbe behozott képeket nem tudjuk közölni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában