Helyi közélet

2018.06.13. 11:15

Megyei ultis sikerek – ezúttal Debrecenben

Kisvárda, Nyíregyháza, Tiszabercel - A hajdúsági megyeszékhelyen rendezték meg a hét végén a Magyar Ultiszövetség társasági ulti bajnokságának ötödik, záró selejtező fordulóját.

Kisvárda, Nyíregyháza, Tiszabercel - A hajdúsági megyeszékhelyen rendezték meg a hét végén a Magyar Ultiszövetség társasági ulti bajnokságának ötödik, záró selejtező fordulóját. Ez volt az utolsó lehetőség arra, hogy egy-egy ultis bejusson a 60 fős középdöntőbe – Bács-Kiskun, Szolnok, Pest, Békés, Csongrád, Borsod, Hajdú és Szabolcs megye legjobbjai kísérelték meg a továbbjutást. Az összesítés után kiderült, hogy a középdöntőben a versenyzők közel fele, huszonhat játékos képviseli majd a megyénket: Nyíregyházáról tizenöten, Kisvárdáról heten, Tiszabercelről pedig négyen küzdenek majd a döntőbe jutásért.

A debreceni forduló legjobbjai Kovács Zoltán (Kisvárda), Rehó Lajos (Nyíregyháza), Papp Sándor (Debrecen), Varga Ferenc (Tiszabercel), Gilányi Attila (Nyíregyháza) és Teremi János (Nyíregyháza) voltak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában