Helyi közélet

2018.06.23. 11:02

Nyitottak az ügyfelek problémáira

Nyíregyháza - Teljesítmény és bérezés tekintetében is dobogós helyen áll Nyíregyháza a megyei jogú városok táborában.

Nyíregyháza - Teljesítmény és bérezés tekintetében is dobogós helyen áll Nyíregyháza a megyei jogú városok táborában.

Mint minden évben, az idei köztisztviselők napi ünnepségen is elismerte a nyíregyházi önkormányzat azoknak a munkatársaknak a teljesítményét, akik a legjobb szakmai felkészültséggel végzik napi feladataikat, és hivatali kötelességükön túl, precíz és kitartó munkájukkal segítik a helyhatóság működését. A Váci Mihály Kulturális Központban rendezett nívós ünnepségen elsőként Szirota Dzsenifer „kapott szót”, az énekesnőt Csernák Tibor kísérte zongorán.

Folytatódnak a fejlesztések

– A köztisztviselők nap mint nap az emberek problémás ügyeivel foglalkoznak, ami valljuk be, nem könnyű feladat. Miként a tanulásnak, úgy a jól végzett munkának is vannak felmutatható, elismerésre méltó eredményei.

– A nyíregyházi önkormányzat okkal lehet büszke lelkiismeretes dolgozóira, hiszen teljesítményünkkel (miként a bérezések tekintetében is) dobogós helyen állunk a megyei jogú városok táborában – mutatott rá köszöntőjében dr. Kovács Ferenc polgármester, majd hozzátette, az ideális munkakörülmények megteremtésére szintén nagy hangsúlyt fektet a városvezetés: elkészült az új irattár, folytatódik a „B” épület felújítása, az elkövetkezendő két évben a teljes épület megújul, korszerűbbé válik.

Egymást segítő közösség

– A közszereplők képesek arra, hogy tehetségükkel, rátermettségükkel példát mutassanak, és befolyásolják egy ország életét. A köztisztviselők „csendben”, lelkiismeretes munkájukkal bizonyítanak, problémák, feladatok sokaságát oldják meg közös erővel, legyen szó lakossági ügyfelekről, cégekről, vállalkozókról – emelte ki ünnepi beszédében Veres Ildikó szakszervezeti titkár.

– Ez az ünnep mindig nagyszerű lehetőség arra, hogy érezzük: olyan közösséghez tartozunk, amelynek tagjai odafigyelnek egymásra, értékelik és segítik egymást, osztoznak örömben, bánatban, sikerekben és kihívásokban egyaránt – összegezte a titkár.

Az önkormányzati kitüntetéseket dr. Kovács Ferenc polgármester és a műsorvezetőként is méltán jegyzett dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző adták át a kiváló és jubiláló dolgozóknak; a szakszervezeti bizottság díját és elismeréseit Veres Ildikó nyújtotta át a színpadon.

- PI -


Elismerések a közszolgálati tisztviselők napján

„Kiváló Köztisztviselői Munkáért — Májerszky Béla-díj”: dr. Grósz Péter, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Igazgatási Osztályának osztályvezetője

10 éves szolgálati hűség elismerés: Mezei Dezső Nándor, Simai István, dr. Polom Viktória

15 éves szolgálati hűség elismerés: Román Zoltán, Szemők István, Bodrogi László

20 éves szolgálati hűség elismerés: Éva Péter, Auxi Katalin, Faragóné Széles Andrea

25 éves szolgálati hűség elismerés: Fekésházy Gábor, Gyuris Istvánné

30 éves szolgálati elismerés: Faragó Mária, Simai Istvánné, Legeza Zoltánné, Himerné Virág Erika

Az MKKSZ Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Alapszervezetének Szakszervezeti Bizottsága elismerései:

„Kiváló Szakszervezeti Tag” kitüntetés: dr. Polom Viktória

Szakszervezeti Hűség elismerések: Mándi-Hajnal Brigitta, Román Zoltán (15 éves), Tóthné Csatlós Ildikó (20 éves), Gyuris Istvánné (25 éves), Faragó Mária, Legeza Zoltánné (30 éves)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában