Helyi közélet

2018.07.26. 16:07

Fidesz-sajtótájékoztató: Szőke Zoltán lehet Tiszavasvári új polgármestere

Tiszavasvári - Időközi polgármester-választást tartanak szeptember 16-án Tiszavasváriban, mivel a korábbi városvezető országgyűlési képviselő lett, s a két tisztség összeférhetetlen egymással.

Tiszavasvári - Időközi polgármester-választást tartanak szeptember 16-án Tiszavasváriban, mivel a korábbi városvezető országgyűlési képviselő lett, s a két tisztség összeférhetetlen egymással. A Fidesz-KDNP színeiben Szőke Zoltán indul, akit dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő a csütörtöki sajtótájékoztatón becsületes, hiteles és céltudatos emberként jellemzett. – Tiszavasváriban nőttem fel, itt dolgozom, itt élek, 20 éve vagyok önkormányzati képviselő, szóval úgy ismerem a várost, mint a tenyeremet – fogalmazott Szőke Zoltán. A kormánypárt polgármesterjelöltje kifejtette: az elmúlt 8 évben Tiszavasvári sajnos, számtalan lehetőségtől esett el, lemaradt, elszigetelődött a környezetétől. – Széllel szemben menetelés helyett végre fejlődő pályára kell állítani a várost, mindenki számára élhetőbbé, a vállalkozók, beruházók számára vonzóbbá tenni, s helyreállítani a jó kapcsolatot a környező településekkel. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ezt megtegyük, az itt élők többet érdemelnek. A helyi ügyeket helyi szakemberek, vezetők bevonásával kell megoldani – hangsúlyozta Szőke Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában