Helyi közélet

2018.07.12. 18:53

Folytatódik a jótékony akció: a beteglátogatás

Újfehértó - Már <a href="/edesseget-es-jatekokat-vittek-a-kis-betegnek/3576773" target="_blank">többször is beszámoltunk</a> arról: az Újfehértón élő Csukrán Mihály a kis sportolóival meglátogatja a településen élő beteg gyermekeket, hogy egy kis ajándékkal vidámságot csempésszenek igencsak nehéz életükbe.

Újfehértó - Már többször is beszámoltunk arról: az Újfehértón élő Csukrán Mihály a kis sportolóival meglátogatja a településen élő beteg gyermekeket, hogy egy kis ajándékkal vidámságot csempésszenek igencsak nehéz életükbe.

Bár most már maga Csukrán Mihály is segítségre szorul, hiszen mint megírtuk, amputálni kellett az egyik lábát, azonban ez a sajnálatos tény sem veti vissza abban, hogy folytassa a jótékonysági akcióját.

A napokban egy beteg kisfiút látogatott meg ifjú barátaival, s vittek ajándékba többek között egy labdát és egy kis medencét is.

KM


[related-post post_id="3909848"]

[related-post post_id="3576773"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában