Helyi közélet

2018.07.25. 15:14

Saját készítésű plakáttal köszönték meg a rendőrök látogatását Tiszalökön

Tiszalök - A tiszavasvári rendőrök hasznos tanácsokkal láttak el táborozó gyerekeket a nyári szünidőre.

Tiszalök - A tiszavasvári rendőrök hasznos tanácsokkal láttak el táborozó gyerekeket a nyári szünidőre.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 25-én Tiszalökön táborozó gyerekeket látogattak meg. Az egyenruhások kötetlen beszélgetések során hívták fel a gyerekek figyelmét a gyalogos- és kerékpáros közlekedés alapvető szabályaira, valamint a 112-es segélyhívószám helyes használatára. A beszélgetések során a résztvevő gyerekek nagyon aktívak voltak, kérdéseiket bátran feltették. A helyszínen a vállalkozó kedvűek közlekedési ismereteiket KRESZ-tesztlapok kitöltésével felmérhették, valamint lehetőségük nyílt a „részeg szemüveg” kipróbálására is. A látogatás alkalmával a diákok kipróbálhatták a rendőrség különféle technikai eszközeit, felszereléseit.

Színesebbé tette a programot, hogy a bűnügyi- technikus kolléga a technikusi táska bemutatását követően ujjlenyomatot és tenyérnyomatot is rögzített a gyerekek segítségével. A nap folyamán a legaktívabb gyerekek közlekedésük során hasznosítható apró ajándékokat kaptak.

A táborozó gyerekek saját kezűleg készített plakáttal köszönték meg a rendőrök látogatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában