Helyi közélet

2018.07.02. 17:46

Vezetői kinevezés és megbízás a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségen

Nyíregyháza - Dr. Polt Péter legfőbb ügyész a mai napon a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Főügyészségen tartott összügyészi értekezleten vezetői kinevezést és megbízást adott át.

Nyíregyháza - Dr. Polt Péter legfőbb ügyész a mai napon a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Főügyészségen tartott összügyészi értekezleten vezetői kinevezést és megbízást adott át.Dr. Polt Péter július 01. napjával dr. Révész Norbert főügyészségi ügyészt kinevezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség büntetőjogi szakági főügyész-helyettesének.

A legfőbb ügyész június 30. napjával dr. Zsíros Zsolt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyész vezetői kinevezését visszavonta és 2018. július 01. napjával dr. Martossy Györgyöt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség büntetőjogi szakági főügyész-helyettesét megbízta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetésével.

Dr. Zsíros Zsolt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségen folytatja a szakmai tevékenységét.

A legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV tv. szerint, a legfőbb ügyész kinevezési jogkörébe tartozó vezetői kinevezés határozatlan időre szól, és az indoklás nélkül bármikor visszavonható.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában