Helyi közélet

2018.07.03. 12:17

Visszavonták a megyei főügyész kinevezését

Nyíregyháza - Dr. Polt Péter legfőbb ügyész hétfőn a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Főügyészségen tartott össz­ügyészi értekezleten vezetői kinevezést és megbízást adott át.

Nyíregyháza - Dr. Polt Péter legfőbb ügyész hétfőn a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Főügyészségen tartott össz­ügyészi értekezleten vezetői kinevezést és megbízást adott át. A legfőbb ügyész június 30-ával visszavonta dr. Zsíros Zsolt megyei főügyész vezetői kinevezését és dr. Martossy Györgyöt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség büntetőjogi szakági főügyész-helyettesét bízta meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetésével. Dr. Zsíros Zsolt a Borsod megyei főügyészségen folytatja munkáját.

A legfőbb ügyész július 1-jével dr. Révész Norbert főügyészségi ügyészt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség büntetőjogi szakági főügyész-helyettesének nevezte ki – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László sajtószóvivő, hozzátéve: a legfőbb ügyész kinevezési jogkörébe tartozó vezetői kinevezés határozatlan időre szól, és indoklás nélkül bármikor visszavonható.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában