Helyi közélet

2018.08.28. 11:59

"A halál torkából hoztak vissza a mátészalkai mentősök"

Csengersima, Mátészalka - Sok megpróbáltatást éltem át az utóbbi időben. Tragikus hirtelenséggel elveszítettem a férjemet, ami nagyon megviselt lelkileg. Pár hónappal később egy darázscsípés miatt halálközeli állapotba kerültem - írja olvasónk.

Csengersima, Mátészalka - Sok megpróbáltatást éltem át az utóbbi időben. Tragikus hirtelenséggel elveszítettem a férjemet, ami nagyon megviselt lelkileg. Pár hónappal később egy darázscsípés miatt halálközeli állapotba kerültem - írja olvasónk. A mentősök, egészségügyi dolgozók emberfeletti, lelkiismeretes munkája késztetett levélírásra. Történt pedig, hogy augusztus második napján allergiás rohamot okozott nálam az említett darázscsípés. Szeretem a természetet, ha időm engedi, mindig kint tevékenykedek a kertemben, a virágaim között, és sosem voltam allergiás. A „támadást” követően hamar kiderült: nem elég az ügyeleti ellátás, mentőt kell hívni hozzám. Meg is érkezett a 32-es mentőosztag: Erdős Tamás gépkocsivezető és Gaál Lajos mentőápoló, de addigra már nagyon bedagadt a torkom, oxigénhiány lépett fel. Harmadfokú allergiás rohamom volt, mire megérkezett Mátészalkáról a 71-es mentőosztag esetkocsija. Szakszerűen elláttak, halál közeli állapotból hoztak vissza! Szívből jövő hálámat és köszönetemet szeretném kifejezni ezeknek az embereknek, akik nap mint nap életeket mentenek, szakszerűen, figyelmesen, betegcentrikusan dolgoznak, a megyei mentőszolgálat vezetőjének gratulálok a kiváló csapatához. A mátészalkai kórház sürgősségi osztályán dolgozókat szintén dicséret illeti az emberséges, szakszerű munkájukért. Ha nem lenne a mentősöknek védőszentje, én javasolnám, hogy legyen. Remélem, Szent Kamill és a Jóisten segítik őket, vigyáznak rájuk, miként ők is ránk.

- Krisztián Magdolna, Csengersima -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában