Helyi közélet

2018.08.26. 11:49

A tilos jelzés ellenére behajtott a vasúti átjáróba

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Vásárosnamény - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. László 39 éves pálházi lakos ellen. A férfi 2018. július 30-án 11 óra 40 perc körül az általa vezetett tehergépkocsival és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Vásárosnamény, Ilki úton a Kossuth út felé. Haladása során a vasúti kereszteződésnél behajtott járművével az átjáróba annak ellenére, hogy a fénysorompó piros jelzést adott. Ennek következtében a félsorompóval kiegészített fénysorompó berendezés csapórúdja a pótkocsi jobb hátsó részére rázáródott, és letört, mellyel a sofőr a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztette. Az esemény során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában