Helyi közélet

2018.08.29. 13:32

Ellenőrzés Nyírbátornál

Nyírbátor - Nem volt ittas járművezető.

Nyírbátor - Nem volt ittas járművezető.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltséggel és a polgárőrséggel közösen hajtott végre demonstratív ellenőrzést a Nyírbátorba vezető főbb közlekedési útvonalakon 2018. augusztus 28-án. Az ellenőrzés elsődleges célja a közúti balesetek számának csökkentése, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrése, valamint az illegális migráció megelőzése, felderítése volt. A rendőrök több mint 740 járművezetőt ellenőriztek, közülük senki nem bizonyult ittasnak. Biztonsági öv használatának elmulasztása miatt húsz esetben kellett intézkedniük a rendőröknek, kisebb súlyú közlekedési szabálysértések elkövetése miatt pedig három alkalommal.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti ellenőrzések mindannyiunk érdekeit szolgálják! Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza. Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a passzív biztonsági eszköz használatának elmulasztása magasabb sebességnél jelentősen megnöveli a halálos sérülések esélyét baleset bekövetkezésekor! Ne kockáztassanak!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában