Helyi közélet

2018.08.28. 11:05

Hengerelők Csengerben: megújul a Bocskai utca

Csenger - Régóta várt útfelújítási munkálatok tartanak a Bocskai utcán. Az önkormányzat saját forrásból újítja fel az utat, melynek keretében négy méter széles aszfaltburkolatot kap az utca, nagyban megkönnyítve ezzel az ott élők mindennapjait.

Csenger - Régóta várt útfelújítási munkálatok tartanak a Bocskai utcán. Az önkormányzat saját forrásból újítja fel az utat, melynek keretében négy méter széles aszfaltburkolatot kap az utca, nagyban megkönnyítve ezzel az ott élők mindennapjait. Emellett jó hír még az utcában, illetve a környéken élők számára, hogy az önkormányzat előrehaladott tárgyalásokat folytat a MÁV-val az állomásépület és az út közötti, jelenleg üresen álló, füves, elhanyagolt területről, ahol miután az átkerült az önkormányzat kezelésébe, parkot alakítanak ki, mely magában foglal majd egy játszóteret is. Jelenleg is több csapadékelvezető árkot újítanak fel Csengerben. Az önkormányzat tervei szerint a város valamennyi rossz minőségű útja is megújul majd a következő években.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában