Helyi közélet

2018.08.23. 11:09

Pénztárgéppel akart távozni egy nyírlugosi üzletből

Nyírlugos - A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Attila 23 éves nyírlugosi lakos ellen.

Nyírlugos - A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Attila 23 éves nyírlugosi lakos ellen. A gyanúsított 2018. augusztus 21-én a kerítésen keresztül bemászott egy nyírlugosi kisbolt udvarára, és az épület ablaküvegét betörve lopási szándékkal bemászott az üzletbe. Cselekménye közben az épületben megszólalt a riasztó, így távozása előtt kitépte a helyéről a pénztárgépet, és azzal együtt akart ismét a kerítésen keresztül átmászva elmenekülni a helyszínről. Ekkor érték tetten az éppen arra járőröző nyírlugosi körzeti megbízottak a férfit, akit elfogását követően a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. M. Attila az eljárás során részletes beismerő vallomást tett.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában