Helyi közélet

2018.09.11. 12:26

Badacsonyi gyilkosság: "A legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk"

Badacsony - Brutalitásba fordult egy vita: amikor már eszméletlenül feküdt a földön, akkor is záporoztak a rúgások a fiatal borászra. Mint azt korábban megírtuk, a rendőrség két szabolcsi gyanúsítottat tartóztatott le a badacsonyi gyilkosság ügyében.

Badacsony - Brutalitásba fordult egy vita: amikor már eszméletlenül feküdt a földön, akkor is záporoztak a rúgások a fiatal borászra. Mint azt korábban megírtuk, a rendőrség két szabolcsi gyanúsítottat tartóztatott le a badacsonyi gyilkosság ügyében.

A fiatal borász, Csaba és barátai csupán egy kellemes hétvégére vágytak, ám amikor hazafelé indultak, egy egyszerű közlekedési helyzett miatt összevitatkoztak egy másik társasággal a parkolóban - írta meg a Bors. - A vita azonban hamar brutalitásba fordult: a másik társaság két ittas tagja nekiesett Csabának és a barátjának, addig ütötték őket, amíg a fiatal borász eszméletlenül a földre zuhant. Ám a Bors információi szerint az ütlegelést még ekkor sem hagyták abba: tovább rúgták a földön fekvő férfit, majd kocsival próbáltak elmenekülni a helyszínről.

Csaba édesanyja megtörten nyilatkozott a Borsnak: - A kisfiam sosem volt verekedős, mindenki szerette, kedves, jó humorú fiú volt. Aznap este is csak egy külföldről hazautazott barátjukkal találkoztak, már jöttek volna értük, hazafelé indultak, azért voltak a parkolóban. Senkinek, még a legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk – tette hozzá elcsukló hangon a gyászoló asszony.

A fiatal borász barátai visszafogottnak és mérsékeltnek ismerték meg Csabát, elképzelhetetlennek tartják, hogy ő kötekedett volna.

– Csibi, ahogy mi hívtuk, életében nem ártott senkinek, mosolygós, aranyszívű srác volt. Egyszerűen nem hisszük el, hogy így ment el. Nincs az a büntetés, ami a gyilkosainak elég lenne – jelentette ki a férfi egyik barátja.

A Bors információi szerint az egyik elkövető egy volt szabolcsi biztonsági őr. Ám a gyanúsított édesapja szerint a fia nem bűnös.

– Mindent nagyon sajnálok, őszinte részvétem a fiatalember családjának. De biztos vagyok benne, hogy a fiam nem tett ilyet, soha nem volt büntetve, sőt vonzotta a rendőri pálya, korábban pedig biztonsági őrként dolgozott. Kérem, hogy aki látta, mi történt, jelentkezzen, és mondja el az igazat – mondta az apa.

Forrás: borsonline.hu


[related-post post_id="3979299"]

[related-post post_id="3978447"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában